Moji zadovoljni klijenti

Brinem o Vašem zdravlju

Vidjela sam nevjerojatna, izlječenja koja mijenjaju život mojih klijenata.
Homeopatija jača naš imunološki sustav i dovodi nas do
potpunijeg zdravlja i vitalnosti koju zaslužuje svatko od nas!


Homeopatija je cjelovit, holistički medicinski sustav koji se koristi više od 200 godina za liječenje raznih akutnih, zaraznih i kroničnih bolesti.

Moj otac je onkološki bolesnik s pridruženim bolestima srca i pluća. Homeopatski lijekovi su mu najveća potpora i daju najbolje rezultate protiv nuspojava kemoterapije. Hvala našoj homeopatskoj doktorici Larisi. Njezino stručno propisivanje homeopatske terapije poboljšalo je psihičku i fizičku kvalitetu života mog tate i svih nas u obitelji.

Sandra Z.

Draga Larisa od srca Vam hvala. Nakon 15 godina konačno mogu sa lakoćom proći kroz PMS sa kojim sam imala velikih problema što fizičkih, što emocionalnih. Već nakon prve terapije vidim velika poboljšanja. Veliko hvala.

N.B.

Nakon dugogodišnje borbe sa migrenama od kojih sam svako malo morao uzimati godišnji na poslu, prošlo je već par mjeseci, a da nisam imao nijednu glavobolju. Preporodio sam se. Hvala mojoj dragoj homeopatskoj liječnici Larisi.

S.K.

Moja homeopatkinja Larisa oduševila me već prvog dana sa detaljnom homeopatskom konzultacijom koja je trajala više od 2 sata.Tek sam tada shvatila koliko su detaljni uvidi važni za propisivanje homeopatske terapije. Moji problemi sa hormonalnim disbalansom, teškim migrenama, tjeskobom trajali su godinama. Homeopatska terapija i njena podrška, briga za mene imali su veoma važnu ulogu u mom ozdravljenju. Homeopatija je postala moj stil života. Hvala vam od srca.

V.S.

Ne bih vjerovao da nisam probao! Moja je supruga ugovorila homeopatsku konzultaciju sa njenom homeopatskom doktoricom Larisom. Prvo sam imao problema sa velikim bolovima u lijevom ramenu i trnce u desnoj nozi tako da nisam mogao hodati duže od 10 minuta. Nakon homeopatske terapije sve su boli nestale. Oduševio sam se i preporodio. Opet sam mogao ići u lov jer to je moja velika strast. Nedavno sam imao problema s bubrežnim kamencima i nakon kratkog vremena uzimajući homeopatsku terapiju moj bubrežni kamenac od 8,5 milimetara polako se smanjio, i bez velikih tegoba i bolova izmokrio sam ga. Nevjerojatno! Zahvalan sam svojoj supruzi jer sada svaki zdravstveni problem rješavamo homeopatijom. Hvala vama draga Larisa što ste uvijek tu za nas.

V.R. Dubrovnik

Nakon dvomjesečnih velikih problema sa desnim okom i kapkom (začepljena lojnica, oteklina, bolovi) kontaktirala sam Larisu.

U samo 14 dana njene terapije sa homeopatskim pripravcima stanje se vratilo u normalu.

Da sam je nazvala ranije ne bih bila izložena antibioticima, (kapima i mastima) i ne bih trpjela bolove.

Zato sam joj od srca zahvalna i toplo je preporučujem svima koji imaju bilo kakve zdravstvene probleme.

E.K. Brežice, Slovenija

Hvala draga Larisa na svemu što radiš. Da nije bilo tebe i Homeopatske profilakse možda ne bi ovaj moderni virus samo prehodala bez skoro i dana temperature ili kakvih većih simptoma. Osim mene i dečko je isto prošao, a sin nije niti dobio covid iako je stalno bio u kontaktu s nama. Možda i je ali nije imao simptoma. U svakom slučaju još jednom tvoja čarolija na djelu. Hvala!!!

M.K. ,Zagreb

Pozdrav doktoricee,
Nakon dugogodišnje borbe oko neredovitih menstruacija i nakon dva mjeseca izostanka menstruacije napokon sam dobila menstruaciju ovaj mjesec. Homeopatska terapija već prvi mjesec mi je pomogla u mojoj borbi s PCOS-om. Nisam imala nikakvih tegoba ni bolova..Presretna saaaaam

A.G.

Draga dr, beskrajno sam sretna sto postojite, zahvaljujući Vama toliko toga sam naučila o sebi, o svom organizmu, prepoznali ste moje probleme i ne sebično mi pomogli da ih savladam. Hvala Vam na tome,❤️.

B.K.

Svi putevi u životu vode čovjeka u nekom smjeru, tako je mene put mog djeteta doveo do, blago reći, ludila.
Konstantno bolesni, učestalo na antibioticima, borbe sa zdravljem trajale su, godinu i pol. Onaj osjećaj nemoći, slabosti, tuge jer vise ne znaš ni sam gdje, u kojem smjeru krenuti, kako djetetu pomoći ….taj put me odveo do gospodje Larise.
To je jedna prekrasna osoba koja zna slušati, ali i čuti ono sto treba da pomogne. Požrtvovna, uvijek spremna pomoći ne samo svom malom pacijentu, već i njegovoj mami.

Tu počinje moj osobni put, naša zelja za još jednim malim čudom. Put do onog plusića je bio jako težak, sa mnogo loših dijagnoza…no nakon odluke, da ja krećem u borbu za sebe, a to je jako važno, odlučila sam odraditi sa Larisom konzultacije za sebe, i krenule smo sa terapijom da posložimo moje zatečeno lose zdravstveno stanje.
Nakon primljene prve terapije koju sam konzumirala 2 tjedna, kod predivne Larise, moje homeopatkinje, dogodio se upravo plusić. Sada kreće druga borba, zadržavanje ploda …..draga Larisa, “imate još mnogo toga za ispričati” ….sada ste dio naših života, pomažete posredno i neposredno svojim savjetima, kroz vaša znanja i iskustva u homeopatskoj medicini, mi lakše prolazimo naše bodljikave puteve.

Zauvijek ćete ostati dio nas.
Vasa P.K.K.

Nakon nekoliko godina hodanja po doktorima koji nisu znali postaviti dijagnozu i prepoznati simptome, gospođa Larisa je odmah uvidjela da se radi o PCOS sindromu te mi olakšala svakodnevnicu sa homeopatskom terapijom. Za svaku preporuku. Hvala joj.

Nina, ZG

Koljeno lijeve noge boljelo me od lipnja 2023.god do sredina rujna 2023.god Teško sam hodala po stepenicama i po ravnom, nisam mogla spavati jer nisam našla položaj koji bi odgovarao da me ne boli koljeno. Pila sam lijekove protiv bolova koji su kratko djelovali i bolovi su se ponovo javljali. Homeopatska terapija koju mi je prepisala Larisa Mikulaj pomogla mi je, tako da danas ne osjećam bolove, hodam bez problema po stepenicama i ravnom. Noću dobro spavam jer ne osjećam bolove. Hvala mojoj homeopatskoj liječnici Larisi –  propisana Homeopatska terapija oslobodila me bolova u koljenu. N.G.Zagreb