Moji zadovoljni klijenti

Brinem o Vašem zdravlju

Vidjela sam nevjerojatna, izlječenja koja mijenjaju život mojih klijenata.
Homeopatija jača naš imunološki sustav i dovodi nas do
potpunijeg zdravlja i vitalnosti koju zaslužuje svatko od nas!


Homeopatija je cjelovit, holistički medicinski sustav koji se koristi više od 200 godina za liječenje raznih akutnih, zaraznih i kroničnih bolesti.

Moj otac je onkološki bolesnik s pridruženim bolestima srca i pluća. Homeopatski lijekovi su mu najveća potpora i daju najbolje rezultate protiv nuspojava kemoterapije. Hvala našoj homeopatskoj liječnici Larisi. Njezino stručno propisivanje homeopatske terapije poboljšalo je psihičku i fizičku kvalitetu života mog tate i svih nas u obitelji.

Sandra Z.

Draga Larisa od srca Vam hvala. Nakon 15 godina konačno mogu sa lakoćom proći kroz PMS sa kojim sam imala velikih problema što fizičkih, što emocionalnih. Već nakon prve terapije vidim velika poboljšanja. Veliko hvala.

N.B.

Nakon dugogodišnje borbe sa migrenama od kojih sam svako malo morao uzimati godišnji na poslu, prošlo je već par mjeseci, a da nisam imao nijednu glavobolju. Preporodio sam se. Hvala mojoj dragoj homeopatskoj liječnici Larisi.

S.K.

Moja homeopatkinja Larisa oduševila me već prvog dana sa detaljnom homeopatskom konzultacijom koja je trajala više od 2 sata.Tek sam tada shvatila koliko su detaljni uvidi važni za propisivanje homeopatske terapije. Moji problemi sa hormonalnim disbalansom, teškim migrenama, tjeskobom trajali su godinama. Homeopatska terapija i njena podrška, briga za mene imali su veoma važnu ulogu u mom ozdravljenju. Homeopatija je postala moj stil života. Hvala vam od srca.

V.S.

Ne bih vjerovao da nisam probao! Moja je supruga ugovorila homeopatsku konzultacijom sa njenom homeopatskom liječnicom Larisom. Prvo sam imao problema sa velikim bolovima u lijevom ramenu i trnce u desnoj nozi tako da nisam mogao hodati duže od 10 minuta. Nakon homeopatske terapije sve su boli nestale. Oduševio sam se i preporodio. Opet sam mogao ići u lov jer to je moja velika strast. Nedavno sam imao problema s bubrežnim kamencima i nakon kratkog vremena uzimajući homeopatsku terapiju moj bubrežni kamenac od 8,5 milimetara polako se smanjio, i bez velikih tegoba i bolova izmokrio sam ga. Nevjerojatno! Zahvalan sam svojoj supruzi jer sada svaki zdravstveni problem rješavamo homeopatijom. Hvala vama draga Larisa što ste uvijek tu za nas.

V.R. Dubrovnik

Nakon dvomjesečnih velikih problema sa desnim okom i kapkom (začepljena lojnica, oteklina, bolovi) kontaktirala sam Larisu.

U samo 14 dana njene terapije sa homeopatskim pripravcima stanje se vratilo u normalu.

Da sam je nazvala ranije ne bih bila izložena antibioticima, (kapima i mastima) i ne bih trpjela bolove.

Zato sam joj od srca zahvalna i toplo je preporučujem svima koji imaju bilo kakve zdravstvene probleme.

E.K. Brežice, Slovenija