Moji zadovoljni klijenti

Brinem o Vašem zdravlju

Vidjela sam nevjerojatna, izlječenja koja mijenjaju život mojih klijenata.
Homeopatija jača naš imunološki sustav i dovodi nas do
potpunijeg zdravlja i vitalnosti koju zaslužuje svatko od nas!


Homeopatija je cjelovit, holistički medicinski sustav koji se koristi više od 200 godina za liječenje raznih akutnih, zaraznih i kroničnih bolesti.

Moj otac je onkološki bolesnik s pridruženim bolestima srca i pluća. Homeopatski lijekovi su mu najveća potpora i daju najbolje rezultate protiv nuspojava kemoterapije. Hvala našoj homeopatskoj doktorici Larisi. Njezino stručno propisivanje homeopatske terapije poboljšalo je psihičku i fizičku kvalitetu života mog tate i svih nas u obitelji.

Sandra Z.

Draga Larisa od srca Vam hvala. Nakon 15 godina konačno mogu sa lakoćom proći kroz PMS sa kojim sam imala velikih problema što fizičkih, što emocionalnih. Već nakon prve terapije vidim velika poboljšanja. Veliko hvala.

N.B.

Nakon dugogodišnje borbe sa migrenama od kojih sam svako malo morao uzimati godišnji na poslu, prošlo je već par mjeseci, a da nisam imao nijednu glavobolju. Preporodio sam se. Hvala mojoj dragoj homeopatskoj liječnici Larisi.

S.K.

Moja homeopatkinja Larisa oduševila me već prvog dana sa detaljnom homeopatskom konzultacijom koja je trajala više od 2 sata.Tek sam tada shvatila koliko su detaljni uvidi važni za propisivanje homeopatske terapije. Moji problemi sa hormonalnim disbalansom, teškim migrenama, tjeskobom trajali su godinama. Homeopatska terapija i njena podrška, briga za mene imali su veoma važnu ulogu u mom ozdravljenju. Homeopatija je postala moj stil života. Hvala vam od srca.

V.S.

Ne bih vjerovao da nisam probao! Moja je supruga ugovorila homeopatsku konzultaciju sa njenom homeopatskom doktoricom Larisom. Prvo sam imao problema sa velikim bolovima u lijevom ramenu i trnce u desnoj nozi tako da nisam mogao hodati duže od 10 minuta. Nakon homeopatske terapije sve su boli nestale. Oduševio sam se i preporodio. Opet sam mogao ići u lov jer to je moja velika strast. Nedavno sam imao problema s bubrežnim kamencima i nakon kratkog vremena uzimajući homeopatsku terapiju moj bubrežni kamenac od 8,5 milimetara polako se smanjio, i bez velikih tegoba i bolova izmokrio sam ga. Nevjerojatno! Zahvalan sam svojoj supruzi jer sada svaki zdravstveni problem rješavamo homeopatijom. Hvala vama draga Larisa što ste uvijek tu za nas.

V.R. Dubrovnik

Nakon dvomjesečnih velikih problema sa desnim okom i kapkom (začepljena lojnica, oteklina, bolovi) kontaktirala sam Larisu.

U samo 14 dana njene terapije sa homeopatskim pripravcima stanje se vratilo u normalu.

Da sam je nazvala ranije ne bih bila izložena antibioticima, (kapima i mastima) i ne bih trpjela bolove.

Zato sam joj od srca zahvalna i toplo je preporučujem svima koji imaju bilo kakve zdravstvene probleme.

E.K. Brežice, Slovenija

Hvala draga Larisa na svemu što radiš. Da nije bilo tebe i Homeopatske profilakse možda ne bi ovaj moderni virus samo prehodala bez skoro i dana temperature ili kakvih većih simptoma. Osim mene i dečko je isto prošao, a sin nije niti dobio covid iako je stalno bio u kontaktu s nama. Možda i je ali nije imao simptoma. U svakom slučaju još jednom tvoja čarolija na djelu. Hvala!!!

M.K. Zagreb

Pozdrav doktoricee,
Nakon dugogodišnje borbe oko neredovitih menstruacija i nakon dva mjeseca izostanka menstruacije napokon sam dobila menstruaciju ovaj mjesec. Homeopatska terapija već prvi mjesec mi je pomogla u mojoj borbi s PCOS-om. Nisam imala nikakvih tegoba ni bolova..Presretna saaaaam

A.G.

Draga dr, beskrajno sam sretna sto postojite, zahvaljujući Vama toliko toga sam naučila o sebi, o svom organizmu, prepoznali ste moje probleme i ne sebično mi pomogli da ih savladam. Hvala Vam na tome,❤️.

B.K.

Svi putevi u životu vode čovjeka u nekom smjeru, tako je mene put mog djeteta doveo do, blago reći, ludila.
Konstantno bolesni, učestalo na antibioticima, borbe sa zdravljem trajale su, godinu i pol. Onaj osjećaj nemoći, slabosti, tuge jer vise ne znaš ni sam gdje, u kojem smjeru krenuti, kako djetetu pomoći ….taj put me odveo do gospodje Larise.
To je jedna prekrasna osoba koja zna slušati, ali i čuti ono sto treba da pomogne. Požrtvovna, uvijek spremna pomoći ne samo svom malom pacijentu, već i njegovoj mami.

Tu počinje moj osobni put, naša zelja za još jednim malim čudom. Put do onog plusića je bio jako težak, sa mnogo loših dijagnoza…no nakon odluke, da ja krećem u borbu za sebe, a to je jako važno, odlučila sam odraditi sa Larisom konzultacije za sebe, i krenule smo sa terapijom da posložimo moje zatečeno lose zdravstveno stanje.
Nakon primljene prve terapije koju sam konzumirala 2 tjedna, kod predivne Larise, moje homeopatkinje, dogodio se upravo plusić. Sada kreće druga borba, zadržavanje ploda …..draga Larisa, “imate još mnogo toga za ispričati” ….sada ste dio naših života, pomažete posredno i neposredno svojim savjetima, kroz vaša znanja i iskustva u homeopatskoj medicini, mi lakše prolazimo naše bodljikave puteve.

Zauvijek ćete ostati dio nas.
Vasa P.K.K.

Nakon nekoliko godina hodanja po doktorima koji nisu znali postaviti dijagnozu i prepoznati simptome, gospođa Larisa je odmah uvidjela da se radi o PCOS sindromu te mi olakšala svakodnevnicu sa homeopatskom terapijom. Za svaku preporuku. Hvala joj.

Nina, ZG

Koljeno lijeve noge boljelo me od lipnja 2023.god do sredina rujna 2023.god Teško sam hodala po stepenicama i po ravnom, nisam mogla spavati jer nisam našla položaj koji bi odgovarao da me ne boli koljeno. Pila sam lijekove protiv bolova koji su kratko djelovali i bolovi su se ponovo javljali. Homeopatska terapija koju mi je prepisala Larisa Mikulaj pomogla mi je, tako da danas ne osjećam bolove, hodam bez problema po stepenicama i ravnom. Noću dobro spavam jer ne osjećam bolove. Hvala mojoj homeopatskoj liječnici Larisi –  propisana Homeopatska terapija oslobodila me bolova u koljenu. N.G.Zagreb

Za Lariso sem prvic slišala preko svoje v Zagrebu živeče prijateljice. Larisa je uspešno odpravila virusno okužbo pri prijateljičinih otrocih. Ravno tisti čas pa so meni na ginekološkem pregledu ugotovili določene spremembe in prisotnost virusa. Prijateljica mi je svetovala naj se obrnem na Lariso. In res, zadnje pol leta ob vsakršni težavi najprej pokličem njo.

Všeč mi je njen individualen pristop. Spomnim se prve konzultacije. Vprašala me je vse, od glave do pet, vse o mojih 35 letih življenja, in vse o 60+ letih življenja mojih staršev ter prednikov. Takrat se mi je zdelo odveč tako temeljita razprava. Zdaj mislim popolnoma drugače. Imam problem, Larisin odgovor pa je: “Se spomnite, ko je 5 let nazaj vaš otrok preboleval to in to okužbo, virus? Upam trditi, da je to povezano.” Neverjetno.

Larisa torej ne zdravi zgolj simptomov, ampak dejansko bolezen, težavo, stanje. Zakaj je do tega prišlo? Kdaj je do tega prišlo? In tako dalje.

Najbolj pa cenim trud in njeno zavzetost. Nedavno sem se začela spopadati z zelo zasrkbljujočimi težavami. Nihče mi ni znal pojasniti kaj točno se v mojem telesu dogaja, zelo me je skrbelo. Na poti od zdravnika sem imela v glavi: “Nocoj želim govoriti z mojo homeopatinjo”. In res, skorajda ponoči sva z Lariso razpravljali o mojem stanju. Nekako me je pomirila, da sem tisto noč lahko zaspala, sem pa prepričana, da je ona preostanek noči študirala in študirala moj primer. Zjutraj sem prejela njeno sporočila, na katero težavo sumi. Napotila me je na laboratorijske preiskave in ko so izvidi prišli, se je izkazalo, da je imela prav.

Ne samo, da je moja homeopatinja, postala je tudi moja zaupnica in terapevtka.

Ker mi je všeč temeljit individualen pristop si v bodoče želim tudi svoje otroke postaviti pod njeno okrilje. Vsem, ki ne želijo instant rešitev v zvezi s svojim zdravjem, ampak temeljit in celosten pristop, priporočam to izjemno žensko.

K.T. Slovenija

K.T.SLOVENIJA

Larisa je super brižna, velikodušna i uslužna, odgovarala je na beskrajna pitanja i puno mi pomogla kad mi je dijete bilo bolesno, umirivala me, tješila više puta kad sam bila jako zabrinuta. Također ima nevjerojatno puno znanja i stvarno je izvrsni homeopatski liječnik. Odlična je u onome što radi, tako sam sretna što imam priliku raditi s njom.

B.S. Norveška

B.S. Norveška

Larisa je za mene kao da sam konačno dobila potpuni paket na kućnu adresu. Ona odmah vidi cjelovitu sliku zdravstvenog problema i daje vrlo pozitivan smjer u procesu ozdravljenja.

Štoviše, njezina istinska brižnost vrlo je vidljiva u njezinoj interakciji s osobom koju savjetuje.

Larisa je pametna, suosjećajna i ja sam bila toliko impresionirana kada je liječila moje dijete, da sam odmah rezervirala termin i za sebe. Nakon prve moje konzultacije, ponovno sam bila impresionirana njezinim uvidom i preporukama za moje tegobe.

Ako imate kroničnih problema i voljni ste imati malo strpljenja sami sa sobom (niste se razboljeli u jednom danu), preporučam da se obratite Larisi mojoj dragoj homeopatskoj liječnici.

M.S.

Larisa je vrlo profesionalna, ljubazna i intuitivna  Nakon mog prvog pregleda homeopatski lijekovi koje mi je prepisala draga Larisa ublažili su moje mnoge tegobe od suhih očiju do alergija i drugih kroničnih stanja. Toplo preporučujem Larisu.

V. D.

V.D.

Dvije godine sam se liječila od mnogih tegoba konvencionalnom medicinom uz vrlo male pomake, a često bi mi se mnogi simptomi vraćali li bili još gori nego prije.

Larisa je napravila razliku nakon jednog tretmana.
Moje iskustvo sa Larisom je da ova homeopatska liječnica radi iz srca, koristeći svo svoje znanje za stvaranje pozitivnih rezultata.

Hvala Bogu da sam pronašla Larisu da nastavim rješavati svoja duboko ukorijenjena kronična stanja, jer vjerujem da je to moj put do zdravlja.

Hvala vam na slušanju, razumijevanju, suosjećanju, komunikaciji i ljubaznosti.
Toplo bih je preporučila svakome.

N.N.

Na internetu sam naišao na članak koji je napisala Larisa i odmah sam znao da je moram kontaktirati.

Njezino razumijevanje homeopatske medicine, zajedno s njezinom strašću da dijeli informacije s javnošću, očaralo me. Kad sam imao prve konzultacije, definitivno je nadmašila moja očekivanja.
Izuzetno je talentirana za propisivanje najprikladnijih homeopatskih lijekova, a istovremeno je suosjećajna, strpljiva, brižna i zabavna. Uočio sam ogroman napredak u svom zdravlju i općem blagostanju od našeg prvog sastanka.

Homeopatska medicina  je dar ovom svijetu, pa tako i Larisa. Toplo preporučujem njezine usluge.

Sa poštovanjem, R.

Zaista preporučujem Larisu, homeopatsku liječnicu svima koji trebaju pomoć i imaju povjerenja u homeopatsku medicinu.

Prije nego što sam je upoznala nisam znala puno o homeopatskoj medicini, ali kako je moj sinčić imao kronični tonzilitis, pokušala sam pronaći pomoć drugdje osim kod konvencionalnog  liječnika jer smo se samo vrtjeli u krug sa antibioticima.

Šest mjeseci je trajalo homeopatsko liječenje mog sina i sada imamo odlične rezultate!

I sama sam postala Larisin pacijent od siječnja. Larisa je vrlo brižna, poštena i kompetentna homeopatska liječnica. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti za sve što čini za svoje pacijente.

M.P.

Moja homeopatkinja Larisa bila je odgovor na moje molitve.
Ne samo da što ima veliku naobrazbu, ona je ljubazna, strpljiva i potiče me da učim i postavljam pitanja. Prepisala mi je homeopatske lijekove za moje želučane i emocionalne simptome koji su me gušili, moja kvaliteta života bila je ispod nule.
Zahvalna sam dragom Bogu što sam pronašla Larisu i potičem sve koji čitaju ovu recenziju da homeopatskoj medicini pruže priliku da vam pomogne u rješavanju vaših  zdravstvenih izazova.
Veliki zagrljaj moja Larisa, vaša Z.

Larisa je jedno od najsretnijih otkrića u mom životu kada je u pitanju moje zdravlje.

Imao sam niz zdravstvenih tegoba, uključujući gotovo nepodnošljiv refluks kiseline, tjeskobu i dugogodišnji iscrpljujući slučaj nesanice.

Sva tri zdravstvena problema sada su pod kontrolom i ne daju mi ​​razloga za brigu – nešto što bi mi bilo nezamislivo prije samo pet mjeseci. Ne mogu dovoljno zahvaliti Larisi na njezinoj neumornoj predanosti mojoj zdravstvenoj dobrobiti, jer se čini da joj ništa, nikada nije teško. Ima brižan i višestruk pristup svojim pacijentima.

LP. Josip

Larisa, moja homeopatska doktorica je apsolutno divna osoba. Ona je empatična, ali objektivna, ljubazna i puna razumijevanja, te veoma odlučna da pronađe točno pravi uzrok i prepiše one lijekove koji su vam potrebni za izlječenje. Vidi se da Larisa  ima čvrste temelje u homeopatskoj medicini ali poznaje i ima otvoren um i naobrazbu i u mnogim drugim metodama holističkog liječenja. Toplo preporučujem Larisu, homeopatskog liječnika – ona  je uvijek spas za za mene i moju obitelj.

S.K.