Programi

Homeopatija je namijenjena za one koji žele holistički, cjeloviti pristup zdravlju; za one koji razumiju da je individualizirani pristup čovjekovom zdravlju najvažniji i najučinkovitiji pristup; za one koji ne žele simptomatski površni tretman, već tretman koji ide duboko i dugotrajno djeluje.

Nema prepreka za liječenje homeopatijom, ona je pogodna i za najmlađe i najstarije, kao i za trudnice. Učinkovitost homeopatskog tretmana vidljiva je u liječenju novorođenčadi, male djece i životinja, kod kojih je isključena mogućnost autosugestije.

Homeopatija se može koristiti kod različitih patologija; kožnih, plućnih, probavnih, urinarnih, ginekoloških,endokrinoloških, srčanih tegoba, anksioznosti, napadaja panike, migrena, depresija, tuge, vertiga, sinusitisa, alergija, alergijskog rinitisa, astme, gastritisa, ulceroznog kolitisa, atopijskog dermatitisa, neurodermatitisa, herpes zostera, lumbaga, endometrioze, neplodnosti, menstrualnih problema, cistitisa, anemije, fobija, psorijaze, epilepsije, dijabetesa, poremećaja ponašanja kod djece i kod mnogih drugih bolesti.