Homeopatska podrška plodnosti i začeću

Idealno za parove koji se bore s neplodnošću ili se želiš pripremiti za trudnoću.

ZDRAVA ŽENA – ZDRAVA BEBA

Ovaj holistički, homeopatski program izvrstan je za one žene, parove, koji su spremni poboljšati svoje zdravlje i pripremiti svoj um i tijelo za trudnoću

Individualni program

1. Neplodnost

2. Priprema za trudnoću

 • Hormonalni & menstrualni problemi koji ti otežavaju začeće
 • Neplodnost koja nema medicinski poznati uzrok
 • Strah i tuga-neplodnost
 • Jedan ili više uzastopnih pobačaja
 • Strah od pobačaja
 • Autoimunološki i metabolički poremećaji
 • Podrška plodnosti iznad 40-e

Jedan na jedan, individualizirani program osmišljen je za one žene koje tek planiraju trudnoću,te za one žene / parove koji na putu do začeća imaju problem i bore se s neplodnošću.

Homeopatija je siguran prirodni tretman koji će ti pomoći kako bi regulirala i uravnotežila hormone, ojačala reproduktivne organe, poboljšala ovulaciju, proizvodnju cervikalne ili plodne sluzi, riješila već postojeće zdravstvene probleme, emocionalne blokade i time povećala šanse za začeće. 

Homeopatska podrška idealna je i za one žene, parove koji se pripremaju za tretman IVF ili IUI

Zajedno ćemo raditi na poboljšanju tvog zdravlja i plodnosti kako bi uskoro mogla ostvariti svoj san o začeću, trudnoći i rađanju zdrave i sretne bebe.

Homeopatija i plodnost

Holistički pristup veoma je važan za sve aspekte tvojeg zdravlja.

Tvoje reproduktivno zdravlje nije odvojeno od tebe. To je sastavni dio tvog bića  – fizički, emocionalno, mentalno i duhovno.

Nakon detaljnih konzultacija izrađuje se individualizirani plan liječenja koji:

 • Stimulira tijelo da prirodno regulira i uravnoteži hormone te pomogne u rješavanju problema  menstrualnog ciklusa, problema s ovulacijom, loše kvalitete jajnih stanica, PCOS-a, endometrioze, neobjašnjive neplodnosti, upalne bolesti zdjelice i malog broja spermija i slabe pokretljivosti kod muškaraca.
 • Jačamo i podržavamo tvoj reproduktivni sustav.
 • Homeopatskim tretmanom podržat ćemo tjelesne i emocionalne probleme kao posljedice pobačaja ili ponovljenih pobačaja kako bi mogla održati trudnoću.
 • Oslobodit ćemo i deblokirati emocionalne probleme, na primjer, strah od začeća, strah od gubitka neovisnosti, traume ili neriješene obrasce razmišljanja koji mogu utjecati na tvoju plodnost.
 • Homeopatski tretman izvrsna je podrška za  nuspojave i stres kod onih koji se podvrgavaju tretmanima plodnosti poput IVF-a i time su šanse za uspjeh iznimno veće.
 • Ukoliko imaš problema s niskim libidom homeopatski tretman će ti pomoći da prirodno riješiš probleme impotencije.

ZDRAVA ŽENA – ZDRAVA BEBA

3-mjesečni grupni program

1. Neplodnost

2. Priprema za trudnoću

Homeopatska podrška plodnosti  idealna je za žene :

Za one kojima je potrebna pomoć u regulaciji i uravnoteženju hormona ili imaju nepravilne menstrualne cikluse ili bilo koju pritužbu koja ometa plodnost

Za one koje su imale pobačaj ili više uzastopnih pobačaja

Za one kojima je dijagnosticirana “neobjašnjiva neplodnost”

Za one koje su pod svakodnevnim stresom i pritiscima zbog neostvarene trudnoće

Za one kojima je potreban siguran prostor za zacjeljivanje  emocionalnih blokada ili ograničavajućih uvjerenja koja ih sprečavaju da zatrudne

Za one koji nisu uspjele s tretmanima plodnosti kao što su IVF ili IUI i željele bi isprobati homeopatski holistički pristup

Homeopatska podrška plodnosti izvrsna je i za muškarce kojima je potrebna pomoć kod problema poput niskog broja spermija i slabe pokretljivosti, niske energije, stresa, niskog libida,urinarnih infekcija…

Što je uključeno u 3-mjesečni grupni program?

Grupa od 12 žena

6 x Zoom sastanaka u 3 mjeseca (mjesečno 2x Zoom sastanka -trajanje 60 min) zajedničko savjetovanje -detaljne upute i podrška

6 x jedan na jedan homeopatskih individualnih konzultacija sa svakom polaznicom programa

1 x 1 sat

5 x 30-45 minuta

(svaka 2 tjedna tijekom 3 mjeseca)

Homeopatska konzultacija -on line 

Sveobuhvatan upitnik

Individualno za svaku polaznicu programa

Homeopatski hormonski detox– individualan pristup za svaku polaznicu programa

Tvoja individualizirana homeopatska terapija

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.