Iskoristi svoje prvo besplatno 15-minutno homeopatsko savjetovanje

Jedinstvena prilika da objasnIš svoje zdravstvene tegobe i otkriješ kako ti homeopatija može pomoći.

Radujem se našem razgovoru!

Homeopatsko savjetovanje zahtijeva partnerstvo između klijenta i homeopata, što znači razvijanje dobrog odnosa i otvorene komunikacije. Ovo je jedinstvena prilika da objasniš svoje zdravstvene probleme i saznaš da li ti homeopatija može pomoći.

Svaka homeopatsko savjetovanje individualni je pristup, jedan na jedan.

Svoje besplatno savjetovanje možeš rezervirati putem e-maila ili telefonom.

Prirodni izbor zdravlja

SAZNAJTE KAKO možete otkloniti zdravstvene tegobe individualiziranim pristupom i prirodnim načinom liječenja – homeopatijom. Homeopatija je metoda koja aktivira prirodno stečenu iscjeljujuću sposobnost organizma, od najdubljih razina ljudskog bića sve do površine. Ništa Vas ne sprječava da vratite zdravlje svom fizičkom, emocionalnom i mentalnom tijelu pomoću klasične homeopatije!

Sva besplatna savjetovanja vrše se on line.

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.