Razvoj bebe i djeteta nevjerojatno je brz i prepun prekrasnih čarobnih trenutaka!

Kako rastu, razvijaju se njihove jedinstvene osobnosti – neki se suočavaju sa životom samopouzdano i smjelo, drugi s određenom dozom opreza i sramežljivosti. Neki se povremeno razbole, a drugi kao da se sve bolesti lijepe za njih.

Ako ste zabrinuti, zbog donošenja ispravne odluke kako pomoći u razvoju i odrastanju vašeg djeteta, homeopatija je u dobrom položaju da ponudi sigurna, nježna i učinkovita rješenja za njegovo zdravlje na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini.

Djetinjstvo je idealno vrijeme da svoje dijete upoznate s homeopatijom dok se imunološki sustav razvija. Ne samo da će pomoći kada je vaše dijete bolesno, već će ojačati i njegov imunološki sustav, čineći ga manje podložnim bolestima i infekcijama. Sva su djeca kontinuirano izložena bakterijama i virusima, ali dijete s jakim imunološkim sustavom ima tendenciju brzog oporavka  nakon bolesti. Suprotno tome, dijete s oslabljenim imunološkim sustavom može biti osjetljivije na prehladu, gripu ili ozbiljnije bolesti.

Bebe odlično reagiraju na homeopatske lijekove. Problemi u bebinom odrastanju poput grčeva, nicanja prvih zubića, razni osipi za vrijeme korištenja pelena, problemi sa spavanjem – brzo i nježno se otklanjaju upravo homeopatskim lijekovima. Također, homeopatija će pomoći kod zahtjevnih beba koje izgledaju nezadovoljno, loše su volje ili su nervozne, a kasnije, za dječje bolesti kao što su alergije, infekcije uha, nosa i grla ili zabrinjavajuća emocionalna stanja poput tjeskobe, nervoze, fobija, straha pred njima nepoznatim osobama.

Također homeopatija će pomoći u situacijama kada se dijete suoči sa stresom ili strahom, unutar obitelji npr, dolazak nove bebe u obitelj, prvi dan u školi, selidba, tuga ili razvod.

Prirodni izbor zdravlja

ISKORISTI SVOJE PRVO BESPLATNO 15-MINUTNO HOMEOPATSKO SAVJETOVANJE

Jedinstvena prilika da objasniš svoje zdravstvene tegobe i otkriješ kako ti homeopatija može pomoći.

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.