Zašto detoksicirati kontraceptive?

Djevojke, žene općenito koriste kontraceptive kao pouzdani oblik kontracepcije, ali ima i onih koje ih koriste za hormonalne probleme poput akni, jakih, bolnih, neredovitih ili odsutnih menstruacija.

U svakom slučaju, većina mojih klijentica koje su uzimale kontracepciju zapravo se ne sjeća kakav je bio njihov istinski ciklus. Počele su ih uzimati kao djevojke i njihov se ciklus nikada zapravo nije uspostavio.

Mnoge žene još uvijek imaju problem sa iritabilnim crijevima, aknama, tjeskobom, PMS-om, niskim libidom, debljanjem…

Kako kontracepcijske tablete utječu na cjelokupno zdravlje?

Kontracepcijska tableta nam je omogućila da “vodimo ljubav” i pozdravljena je kao feministički uspjeh. Ženama je sigurno dala seksualnu slobodu, ali ima i štetne nuspojave o kojima se rijetko raspravlja.

Tableta se više ne koristi samo kao oblik kontracepcije, već se sada smatra lijekom za neke poremećaje povezane s hormonalnim sustavom. Kontracepcijska tableta vam oduzima neophodne vitamine i minerale, naime B-vitamine i cink.

Također oštećuje vaše crijevne bakterije što dovodi do intolerancije na hranu ili problem iritabilnog crijeva, a povećava rizik od glavobolje. Mnoge žene ne znaju da tableta ima ogroman utjecaj na rad jetre, ali što je zabrinjavajuće, mnoge žene govore da se osjećaju emocionalno otupjelo kad su na kontracepciji. Često su u vezama ili poslovima koje ne vole, ali im nedostaje energije ili odlučnosti za odlazak.

Kad nismo u balansu s našom prirodom i hormonalnim promjenama, gubimo kontakt s onim što zapravo osjećamo.

Kako homeopatska terapija može pomoći?

U svojoj praksi pomažem ženama u detoksikaciji kontracepcijske tablete, bez obzira na to da li je uzimaju sada, nedavno su je prestale uzimati ili su prekinule s kontracepcijom prije nekoliko godina. S homeopatskim lijekovima želim podržati vašu jetru i pronaći lijekove koji su individualni prema simptomima s kojima se suočavate. Cilj ovih lijekova je nježno detoksicirati i podržati hormonalni sustav te vratiti ravnotežu i sklad.

Homeopatska detoksikacija

Homeopatski postupak detoksikacije je vrlo jednostavan, uključuje uzimanje homeopatskih lijekova koje otapate na jeziku u određeno vrijeme određenih dana, ovisno o vašoj individualnoj terapiji.

Zašto homeopatska medicina?

Homeopatija je jedna od rijetkih prirodnih terapija koja može pomoći u detoksikaciji lijekova i toksina iz tijela. To je metoda, bez nuspojava i vrlo učinkovita za obnavljanje ravnoteže hormona, ponovno uspostavljanje ovulacije i povećanje kvalitete jajnih stanica! Ako želite saznati više, kontaktirajte me. Radujem se.

Prirodni izbor zdravlja

ISKORISTI SVOJE PRVO BESPLATNO 15-MINUTNO HOMEOPATSKO SAVJETOVANJE

Jedinstvena prilika da objasniš svoje zdravstvene tegobe i otkriješ kako ti homeopatija može pomoći.

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.