Job’s Tears / Jobove suze / Coix lacryma-jobi, ovo su samo neka prepoznatljiva imena ove divne biljke.

Farmaceutski naziv je Semen Coicis Lachrymajobi – visoka je zrnasta višegodišnja tropska biljka iz obitelji Poaceae (obitelj trava). Jobove suze poznate su i kao Coix, yi yi ren, Chi Shih, Chieh Li, Djali Batoe, no tu tek počinje priča o ovoj ljekovitoj biljci.

Rezultati istraživanja benefita Jobovih suza otkrivaju da svojstva unutar biljke imaju snažne zdravstvene prednosti.

Ova se biljka stotinama godina koristila u narodnoj medicini za rješavanje velikog broja zdravstvenih problema od artritisa do velikih boginja, a danas se i u homeopatskoj medicini koristi u liječenju mnogih tegoba:

1. Alergije i kontaktni dermatitis

2. Liječenje visokog kolesterol i triglicerida

3. Prevencija i liječenje raka

Brojni istraživački timovi u Kini analizirali su učinke Jobovih suza na rak debelog crijeva, gušterače, pluća, jetre, dojke…

4. Endokrini poremećaji – PMS

5. Gastrointestinalne dobrobiti

6. Osteoporoza

7. Gubitak težine – pomaže da lakše mršavite

8. Ima antioksidativne učinke i također može smanjiti rast bakterija i parazita.

9. Celijakija

Mnogo smo toga već isprobali, no, vjerovali ili ne, još uvijek postoje neke nepoznate nam i ukusne žitarice koje samo čekaju priliku u trgovinama zdrave hrane, da budu proglašene “sljedećom celebrity hranom”. Jedna takva posebna i puna benefita su Jobove suze – blago slatko i zemljano azijsko zrno koje je, iako ga je još uvijek teško pronaći, zapelo za oko onima koji užitak okusa spajaju sa benefitima za ljudsko zdravlje.

Mnogi kuhari i blogeri zagovornici su Jobovih suza i s toliko ljubavi govore o ovoj posebnoj žitarici. Da biste i vi uživali pogledajte sliku i potražite Jobove suze jer kako kaže Heidi Swanson, autorica kuharica i blogerica oni su “neobični, svestrani i korisni mali čudaci”.

Juha od paprike od tortilje i dulce rojo s Jobovim suzama, piletinom, kremom, avokadom, mažuranom i pilećim kreklinom. Fotografija: Elisabeth Prueitt

ELISABETH PRUEITT

I NA KRAJU, NE ZABORAVITE…

Kako u Homeopatskoj medicine koristimo u liječenju prirodne supstance biljaka, minerala, životinja…Jobove suze u homeopatskom obliku lijek je koji je pomogao mnogima…u već gore navedenim pritužbama…

SAZNAJTE KAKO možete otkloniti zdravstvene tegobe individualiziranim pristupom i prirodnim načinom liječenja – homeopatskom medicinom. Homeopatska terapija je metoda koja aktivira prirodno stečenu iscjeljujuću sposobnost organizma, od najdubljih razina ljudskog bića sve do površine. Ništa Vas ne sprječava da vratite zdravlje svom fizičkom, emocionalnom i mentalnom tijelu pomoću homeopatske terapije!

Rezervirajte svoj termin

Vjerojatno ste već napravili mnoštvo pregleda, ali još uvijek niste zadovoljni sa rješenjem vaših problema. Ovdje ćete dobili individualni, holistički pristup kroz homeopatsku terapiju i niz savjeta za brže rješavanje vaših tegoba.

Prva homeopatska terapija uključuje:

  • Pojašnjenje vaših glavnih zdravstvenih pritužbi, vaši ciljevi i prioriteti 
  • Ukupni simptomi-iz prošlosti, sadašnjosti glavnih tjelesnih sustava ili organa, “od glave do pete “
  • Analiza vaših  laboratorijskih nalaza koje do sada imate
  • Sveobuhvatan upitnik  – Analiza
  • Prva konzultacija u trajanju od 60 do 90 minuta 
  • Upute s preporukom nakon razgovora
  • Svakih 7 dana kontrolno savjetovanje

Kontrolna homeopatska terapija uključuje:

  • Kontrola homeopatska konzultacija održava se otprilike 4 tjedna kasnije
  • Trajanje od prilike 30-45 minuta
  • Tijekom daljnjih konzultacija procjenjujemo promjene koje su se dogodile na svim razinama (fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, energetskoj ) i dogovaramo daljnju terapiju za vaš osobni plan liječenja 

Koliko homeopatskih terapija je potrebno?

To ovisi o svakoj osobi i procjenjuje se s obzirom na trenutne zdravstvene pritužbe svakog klijenta. Prva pomoć i akutne pritužbe uglavnom ne iziskuju dugi homeopatski tretman, dok kronične bolesti zahtijevaju dulje liječenje.

Prirodni izbor zdravlja

ISKORISTI SVOJE PRVO BESPLATNO 15-MINUTNO HOMEOPATSKO SAVJETOVANJE

Jedinstvena prilika da objasniš svoje zdravstvene tegobe i otkriješ kako ti homeopatija može pomoći.

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.