Pobijedi stres prije ispita

Homeopatska terapija, izuzetno je učinkovita za učenike i studente koji imaju niz problema koji se javljaju za vrijeme školovanja – u osnovnoj školi, srednjoj školi za vrijeme studiranja i naročito prije ispita.

Pritisak u školi ili fakultetu, dugi sati učenja, sve su to faktori stresa koji mogu utjecati na tvoju kvalitetu života.

Simptomi stresa

Stres, može biti popraćen simptomima poput glavobolje, proljeva, mučnine, probavnih tegoba, neprospavanih noći, poteškoća u koncentraciji, zabrinutosti, nekontroliranom strahu i bespomoćnosti.

Emocionalni znakovi – problemi s samopouzdanjem i samopoštovanjem mogu postati izraženiji sa strahom od neuspjeha ili prekomjernim očekivanjima. Neki se povuku, dok drugi mogu pretjerano koristiti stimulanse kako bi im pomogli da se lakše nose sa svim pritiscima. Nemir, vrpoljenje, griženje noktiju, pojačano jedenje ili nedostatak apetita, također se mogu pojaviti kao problemi povezani sa stresom i pritiscima.

Fizički znakovi – uključuju ubrzan rad srca, napetost u mišićima, glavobolju, znojenje, uznemireni želudac, mučninu, proljev, suha usta, poteškoće sa spavanjem.

Stres i imunološki sustav

Tijekom duljih razdoblja #stresa, imunološki sustav se također može iscrpiti, a bolesti koje se javljaju kad ih najmanje priželjkujemo mogu potrajati danima.

Kad se ispiti završe, stvari se ne vraćaju uvijek u normalu. Nakon što su potrošili mnogo energije učeći pod pritiskom, mnogi govore kako su umorni, s velikim nedostatkom energije, slabom koncentracijom, teško se fokusiraju, i nemaju dovoljnu motivaciju za dalje.

Holistički individualni pristup homeopatske terapije pomoći će ti da se nosiš sa svim psihološkim čimbenicima

Imaš li i Ti ovu vrstu problema?

“Nisam dovoljno pametan/pametna,”

“Dobit ću užasnu ocjenu”

“Neću položiti ovaj ispit”

“Ne ide mi jednostavno se ne mogu koncentrirati”

“Ako ne prođem ispit, ne završim godinu što će misliti o meni moji roditelji, prijatelji, dečko/djevojka…izgubit ću njihovo poštovanje”

“Nikada neću završiti taj fakultet – tome nema kraja”

“Ja sam bezvrijedan / bezvrijedna”

“Past ću bez obzira šta radim – ovo sve nema smisla”

Ako imaš, nervozne strahove, mentalnu iscrpljenost s osjećajem pritiska, zbunjenosti uz gubitak mentalne kontrole…ako imaš strah od ne položenih ispita, tjeskobu…ako imaš strah koji te doslovno paralizira, ako patiš od tjeskobe u želucu i probavnih smetnji, ako ti je potrebna podrška da lakše učiš, da imaš bolju koncentraciju i fokus – homeopatska terapija bit će ti nezamjenjiv saveznik.

Homeopatska terapija

Uz zdravu prehranu i adekvatan odmor, #homeopatska terapija nudi nježnu, ali snažnu podršku onima koji imaju simptome stresa povezane s ispitima. Bilo da tražiš pomoć za svakodnevno smirivanje ovakvih nervoznih situacija, ili se boriš s problemom koncentracije, motivacije ili nedostatkom energije, homeopatska terapija će Ti pomoći u rješavanju tvojih specifičnih potreba, vezanih uz ovakve stresne situacije.

Homeopatska terapija temelji se na holističkom pristupu, što je individualni pristup svakoj osobi te u procesu iscjeljenja (postati cijelim, cjelovitim) uključuje tvoje fizičko tijelo, mentalno (emocije i misli), emocionalno, psihičko, a u svojim terapijama i pristupu teži prirodnim cjelovitim rješenjima.

Iskoristi svoje prvo 15-minutno besplatno savjetovanje (na web stranici) i postani jedan / jedna od onih zadovoljnih učenika, studenata koji su do uspjeha na svim nivoima došli upravo uz pomoć i podršku homeopatske terapije.

Homeopatski pripravci

Homeopatski pripravci mogu biti biljnog, životinjskog i mineralnog porijekla.

Zbog velikog razrjeđenja i postupka potenciranja, oni su netoksični, ne dovode do navikavanja i nemaju štetne nuspojave. Reakcije na supstance zabilježene dokazivanjem, kao i značajke supstanci iz prirode iz postojeće farmakologije, kombinirane su na način da tvore glavninu homeopatske farmakologije, sve zabilježeno u detalje u knjizi poznatoj u homeopatskoj medicini kao ‘Materia Medica’.

Prirodni izbor zdravlja

ISKORISTI SVOJE PRVO BESPLATNO 15-MINUTNO HOMEOPATSKO SAVJETOVANJE

Jedinstvena prilika da objasniš svoje zdravstvene tegobe i otkriješ kako ti homeopatija može pomoći.

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.