Suplementacija potrebna tijelu s disbalansom kortizola, u čestim stresnim situacijama

Prije svega potreban je vitamin C i vitamini B skupine, koji su izuzetno važni u regulaciji hormona nadbubrežne žlijezde.

Dobro je uzimati vitamine u njihovom aktivnom obliku, što znači da su takvi vitamini brzo i lako raspoloživi za mnoge metaboličke procese.

Također ne smijemo zaboraviti na magnezij i omegu 3.

Uz to trebalo bi najmanje sat vremena prije spavanja relaksirati se jer će tada potrebe za kortizolom biti smanjene i tako ćete čuvati svoje nadbubrežne žlijezde.

Osim toga kod više od 85 % osoba stres utječe i na probavne organe.

Često se javlja slaba probava.

Kod mnogih, površina crijeva postaje propusna i tada teško štiti organizam od toksina, patogena i alergena.

Aktiviraju se upalne tvari te se štetne crijevne bakterije mogu brzo razmnožavati i naravno da se tada osjećate još više umorno i oslabljeno.

Tada uvođenje sinbiotika također je dobro rješenje.

Sinbiotici su kombinacija probiotika i prebiotika u jednom preparatu.

Uz homeopatsku terapiju koja će liječiti i uzeti u obzir sveukupnost simptoma pojedinca ovo što sam nabrojila ubrzat ce sveukupno liječenje ili pak pomoći da u čestim stresnim situacijama spriječite mnoge neželjene bolesti.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Vjerojatno ste već napravili mnoštvo pregleda, ali još uvijek niste zadovoljni sa rješenjem vaših problema. Ovdje ćete dobiti individualni, holistički pristup kroz homeopatsku terapiju i niz savjeta za brže rješavanje vaših tegoba ili tegoba vašeg djeteta.

Prva homeopatska terapija uključuje:

  • Pojašnjenje vaših glavnih zdravstvenih pritužbi, vaši ciljevi i prioriteti 
  • Ukupni simptomi-iz prošlosti, sadašnjosti glavnih tjelesnih sustava ili organa, “od glave do pete “
  • Analiza vaših laboratorijskih nalaza koje do sada imate
  • Sveobuhvatan upitnik  – Analiza
  • Prva konzultacija u trajanju od 60 do 90 minuta 
  • Upute s preporukom nakon razgovora
  • Svakih 7 dana kontrolno savjetovanje

Kontrolna homeopatska terapija uključuje:

  • Kontrolna homeopatska konzultacija održava se otprilike 4 tjedna kasnije
  • Trajanje od prilike 30-45 minuta
  • Tijekom daljnjih konzultacija procjenjujemo promjene koje su se dogodile na svim razinama (fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, energetskoj ) i dogovaramo daljnju terapiju za vaš osobni plan liječenja 

Koliko homeopatskih terapija je potrebno?

To ovisi o svakoj osobi i procjenjuje se s obzirom na trenutne zdravstvene pritužbe svakog klijenta. Prva pomoć i akutne pritužbe uglavnom ne iziskuju dugi homeopatski tretman, dok kronične bolesti zahtijevaju dulje liječenje.

Homeopatski pripravci

Homeopatski pripravci mogu biti biljnog, životinjskog i mineralnog porijekla.

Zbog razrjeđenja i postupka potenciranja, oni su netoksični, ne dovode do navikavanja i nemaju štetne nuspojave. Reakcije na supstance zabilježene dokazivanjem, kao i značajke supstanci iz prirode iz postojeće farmakologije, kombinirane su na način da tvore glavninu homeopatske farmakologije, sve zabilježeno u detalje u knjizi poznatoj u homeopatskoj medicini kao ‘Materia Medica’.

Sve informacije o bolestima i tretmanima na ovom web mjestu samo su u informativne svrhe i nisu namijenjene kao dijagnoza, liječenje ili zamjena za profesionalni medicinski savjet. Sve informacije o homeopatskom liječenju možete dobiti na prvom besplatnom 15-minutnom savjetovanju sa Larisom Mikulaj-homeopatskim liječnikom – certificiranim terapeutom i edukatorom za tugu & gubitke – https://grief.com/grief-certified-counselor/name/larisa-mikulaj/

Prirodni izbor zdravlja

ISKORISTI SVOJE PRVO BESPLATNO 15-MINUTNO HOMEOPATSKO SAVJETOVANJE

Jedinstvena prilika da objasniš svoje zdravstvene tegobe i otkriješ kako ti homeopatija može pomoći.

Međunarodno je priznati homeopatski liječnik - Homeopat. Posvećena je radu sa ženama i njihovim obiteljima koje su odlučile da do zdravlja i sreće dolaze kroz holističku podršku i da dobiju odgovore i smjernice kroz holističke metode koje će imati najveći utjecaj na zdravlje, sreću i sklad u zajedničkom obiteljskom i individualnom djelovanju. U svom radu koristi znanja i stručnost homeopatske medicine, humane psihologije i fiziologije kako bi predložila jedinstvenu, individualnu terapiju na veliko zadovoljstvo svojih klijenata. Larisa osim on line individualnih homeopatskih konzultacija radi i grupna savjetovanja i edukacije.